Menu

Frequently Asked Questions - Ofte stillede spørgsmål

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

bla bla

Alle er velkomne hos BogenseBoksen, private som virksomheder. Vi har rum i mange størrelser, der passer til de fleste behov, hvad enten du som privatperson fx vil opmagasinere dine havemøbler over vinteren eller måske har brug for et sted til dine møbler og ejendele, mens du renoverer hus. Som virksomhed kunne du fx være på jagt efter et egnet lokale, hvor du kan komme hver dag og pakke varer fra din webshop, eller måske søger du et rum, der skal fungere som ekstra lager eller fjernarkiv.

Størrelsen af rummet afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge det til. Hos BogenseBoksen har vi rum i mange forskellige størrelser, der dækker de fleste behov. De mindste rum er på 3,5 kvm i grundareal, mens de største er 22,5 kvm i grundareal. Alle rum er 2,45 m i højden. Kom og se rummene og tag en snak med os, så finder vi et rum, der passer til dine behov – ofte har du ikke behov for så stort et rum, som du måske tror.

Du må opbevare stort set, hvad du vil i dit rum, så længe det tilhører dig selv og ikke falder ind under svaret på det næste spørgsmål: Er der noget, jeg ikke må opbevare i mit depotrum?

Depotrummene må kun anvendes til opmagasinering af tørt gods, dvs. du må ikke opbevare eksplosivt, brand- eller miljøfarligt gods i rummet. Hvis du har maskiner i dit rum, skal de tømmes for olie, benzin og lignende væsker. Du må ikke opbevare nogen former for madvarer eller ildelugtende varer i rummet, og du må heller ikke opbevare dyr i rummet. Er du i tvivl, så spørg os endelig.

Du har adgang fra kl. 6 – 22 hver dag hele året rundt.

‘Perfekte tilkørsels- og aflæsningsforhold’ – det siger vi, og det mener vi, for det har været meget vigtigt for os, da vi indrettede depotrummene. Derfor er gangene ekstra brede, så du faktisk kan få en trailer med helt op til din dør. Så bliver aflæsning altså ikke lettere. Det hele foregår naturligvis indendøre – du kan køre lige igennem hallen og behøver ikke at få våde sko. Du kan gratis låne en trailer hos os, der passer til gangene.

Bogenseboksen har ikke forsikret dine ting. Det sørger du selv for – måske via din egen indboforsikring.

Bogenseboksen har ikke forsikret dine ting. Det sørger du selv for – måske via din egen indboforsikring.